My Blog

Elämys Ämmi – Luonnollisten elämysten koti

Elämys Ämmi on hyvän mielen mummola joka tarjoaa lähiruokaa, majoituspalvelua, elämyksiä ja hyvää oloa idyllisessä ympäristössä. Kaikki vieraat halataan Elämys Ämmiin tullessa ja kaikki lähtevät kotiin täydellä vatsalla ja iloisin mielin.

Elämys Ämmissä voit palata juurillesi, nauttia luonnosta ympärilläsi, syödä puhdasta ruokaa luonnon antimista ja herkutella paikallisella lähiruoalla. Voit rentoutua nuotiolla, nukkua satumökissä tai puussa. Kotiin voit viedä mukanasi uuden opin, kuten vaikka ruisleivän tai juuston teon.

Halutessasi pääset itse keräämään majoituspaikan kanoilta omat luomukananmunasi, ja viereisestä metsästä löydät ihanat marjat, sienet, sekä villiyrtit. Läheisellä maatilalla voit myös käydä lypsämässä itse maitosi. Haluatpa sitten leipoa itse tai istuutua valmiiksi katettuun pöytään, kaikki raaka-aineet tulevat läheltä, ympäristöä kunnioittaen ja ylimääräisiä kuljetuksia välttäen. Jokainen suupala on puhdasta, tuoretta ja kokonaisuudessaan jäljitettävissä.

Elämys Ämmissä voit myös vaeltaa metsän siimeksessä pitkin tonttupolkua, nauttia maasavusaunan lämmöstä ja pulahtaa sen jälkeen poreammeeseen.

Elämys Ämmi on yksi Etelä-Suomen parhaita majoituspaikkoja, josta kertoo muun muassa asiakkaiden ensiluokkainen 9,6 pisteen Booking.com arvostelu.

”Elämys Ämmi on löytöretki, se on mielentila. Se on tuoreen ruisleivän tuoksua, vihreä kesä, juuri sidottu vihta, tyytyväinen lehmä laitumella, purkillinen vasta lingottua hunajaa tai nuotiolla paistuva tikkupulla ja nokipannukahvi. Elämys Ämmi on hitaan ja onnellisen elämän luksusta, jossa mieli lepää…”

Matkustettaessa on hyvä löytää tietoja ja yhteystietoja niin majoituspaikoista, kuin muistakin yrityksistä helposti ja nopeasti yhdestä paikasta. Soitasiakaspalveluun.fi. -sivuston kautta löydät vaivattomasti kaikki tarvitsemasi tiedot.